Vakantie naar Side

De reis naar Side is relatief ongecompliceerd. Niettemin mag het niet ontbreken in mijn lijst met zijtips. Vluchten naar Antalya vertrekken regelmatig vanaf veel Duitse luchthavens. Eenmaal daar worden pakketreizigers ontvangen door de touroperators en naar hun accommodatie gebracht.
De individuele reizigers onder u kunnen met het openbaar vervoer of een huurauto naar het vakantieoord Side komen. De reis naar de vakantiebestemming duurt ongeveer 1-2 uur.

Als u afhankelijk bent van vakantiedata, kijk dan rond voor geschikte vertrekdata in andere deelstaten. Als er geen vakanties zijn, heeft u de mogelijkheid om wat kosten te besparen.

Klimaat en weer in Side

Het mediterrane weer in Side zorgt voor milde winters en hete zomers. De beste reistijd voor Side zijn de maanden mei tot en met oktober, waarin optimale omstandigheden voor een strandvakantie de overhand hebben. Deze maanden zijn de beste reistijd in Turkije. Tijdens het hoofdreiseizoen van juni tot september domineren temperaturen van rond de 30 ° C en zijn de watertemperaturen ideaal om te ontspannen aan het water.
Je moet ook weten dat je in mei al een heerlijke vakantie aan zee kunt doorbrengen. Mijn tip: aan het begin van de maand oktober kunt u nog steeds milde temperaturen verwachten, die naast het hoogseizoen de beste mogelijkheden bieden om naar deze vakantiebestemming te reizen.
Recreatieve activiteiten in Side
Op de lijst met tips van mijn kant mag het ongelooflijke scala aan vrijetijdsactiviteiten in Side niet ontbreken. Eerst moet je de mooiste stranden in de omgeving kennen. Op de lange zandstranden kunt u uitgebreid zonnebaden, geweldige stranddagen en eindeloze wandelingen.
De stranden in en rond Side zijn goed ontwikkeld en bieden perfecte omstandigheden voor uw familievakantie in Turkije. Vooral gezinnen waarderen de goede verbindingen met de afzonderlijke strandgedeelten.
Een van de mooiste stranden van Side is het Side East Beach, omdat het de beste mogelijkheden biedt om uit te rusten na een sightseeingtour en te genieten van de zonnestralen. Andere stranden die ik kan aanbevelen zijn Evrenseki Beach, Colakli Beach en Kumköy Beach.

Een van de mooiste stranden van Turkije vind je in Alanya, Incekum Beach. Dus als je een dagtrip naar Alanya maakt, moet je dit kilometerslange strand zeker bezoeken.

Hotels

In Side zijn tal van hotels te vinden, de een nog luxer dan de andere. Wij bevelen royal dragon side van harte aan. Niet te duur, leuk gelegen.