Tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen – in harmonie met de natuur

Het weer wordt warmer en we voelen de vreugde en vreugde om de tuin op te fleuren. Tuinmeubilair mag natuurlijk niet ontbreken. De aankoop van tuinmeubilair kan behoorlijk ingewikkeld zijn, omdat de selectie van producten erg groot is. Houten tuinmeubelen zijn tegenwoordig erg populair. Lekker hout, gezellig en warm. Zo heb je toch nog een stukje natuur in je tuin dat harmonieert met het groen van het gras en de bomen. De warme uitstraling lokt u en uw gezin rechtstreeks de tuin in. Koop houten tuinmeubelen en geniet de hele zomer van de heerlijke geur van de natuur.

Robuust en duurzaam

Stabiliteit, duurzaamheid en veiligheid – als u op zoek bent naar deze eigenschappen in tuinmeubelen, kunt u niet fout gaan met houten tuinmeubelen. Het natuurlijke oliegehalte van teak zorgt ervoor dat de houten tuinmeubelen weerbestendig zijn en bestand zijn tegen regen, sneeuw of de hitte van de zon. Weerstand tegen vocht en ongedierte is ook een factor die de aankoop van houten tuinmeubelen stimuleert. Houten tuinmeubelen zijn op het eerste gezicht misschien iets duurder dan andere tuinmeubelen. Als u echter de voordelen afweegt en rekening houdt met de kwaliteit van de producten, zult u zich realiseren dat teak een hoogwaardig materiaal voor meubels is.

Tuinsets van hout – verzorging

Zelfs als houten tuinmeubilair extreem weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is, mag het niet worden verwaarloosd. Omdat houten tuinmeubelen het hele jaar door buiten staan en onder alle weersomstandigheden staan, mag verwacht worden dat de houttoon na verloop van tijd wat grijzer wordt. Om de natuurlijke houttint te behouden, moet u de houten tuinmeubelen periodiek vergrijzen en behandelen met speciale verzorgingsproducten. Er worden verschillende oliƫn en wassen aangeboden, die u in elke speciaalzaak kunt kopen. U hoeft alleen water te gebruiken om stof of vuil te verwijderen, omdat chemische reinigingsmiddelen het teak meer beschadigen dan beschermen.