Onze top 10 bijzondere trouwringen

Op zoek naar een mooie trouwring? We hebben de 10 meest creatieve ontwerpen voor trouwringen voor je samengevat – laat je inspireren!

GERECYCLEERDE HUWELIJKSRINGEN
Een op maat gemaakte ring van gerecycled goud, die symbool staat voor “iets ouds” en tegelijkertijd een nieuw begin op de meest adembenemende manier.

AANPASBARE RINGEN
Een aanpasbare ring met de optie om te kiezen uit 20 edelstenen en negen oppervlakken – voor een ring die net zo uniek is als je relatie.

GOUDEN RINGEN ANDERS
Wat dacht je van een klassieke gouden ring, maar een beetje pittiger? Bijvoorbeeld in gevlochten vorm of met verschillende patronen als gravure?

GOLVENDE HUWELIJKSRINGEN
De Wavy trouwring is een chique, minimalistische ring met een zekere golvende touch, namelijk een delicate golf. Een mooi alternatief voor traditionele trouwringen.

PARTNER RINGEN MET VINGERAFDRUK
Een individuele vingerafdrukring is iets heel persoonlijks, omdat elke vingerafdruk uniek is. U kunt de vingerafdruk van uw partner aan de buitenkant of aan de binnenkant laten graveren – dit is een kwestie van smaak.

GOUD VERTICALE STAAFRING
Een gouden verticale staafring slaagt erin elegant te zijn terwijl hij opvalt tussen de massa.

RIJSTKRALEN – HUWELIJKSRINGEN
De trouwring “Reisperlen” heeft een charmant, minimalistisch ontwerp en is nogal onopvallend. Het onderscheidt zich echter duidelijk van de klassieke trouwringen. Platina, roestvrij staal, geelgoud, carbon, witgoud en natuurlijk zilver zijn hiervoor geschikte materialen.

GEOXIDEERDE HUWELIJKSRINGEN
Een mooie ring is een ring van geoxideerd sterlingzilver met een zwartgrijs oppervlak dat na verloop van tijd verslijt, waardoor het een rokerige zilveren kleur krijgt.

DIAMANTEN RING
Een mooi alternatief voor de klassieke trouwring is een subtiel gebogen diamanten ring, die er fantastisch uitziet alleen of gestapeld over de verlovingsring. Om ervoor te zorgen dat de combinatie van verlovingsring en trouwring niet te omvangrijk is, moeten de diamanten vrij klein worden gehouden.

Fancy cross en cross trouwringen
Een glinsterende, kriskras ring is een absolute eyecatcher en straalt elegantie uit, maar ook iets speels. Deze trouwring is iets voor iedereen die hem creatiever wil vinden.