Fantastische locatie en prachtige spa – een hotel om te ontspannen

Het koninklijke vakantiepaleis bevindt zich in Lara aan de Turkse Rivièra.
Hotel Royal holiday palace ligt direct aan het lange zandstrand en de afstand tot het centrum van Antalya is ca. 16 km en de luchthaven ca. 14 km afstand. De nabijheid van de luchthaven heeft een erg korte transfertijd van 20-30 minuten.

Het hotel heeft veel kamers en een prachtig zwembad met verschillende glijbanen. Daarom is het hotel zeer geschikt voor een familievakantie. Natuurlijk is er ook een speeltuin en een kinderclub.
De kamers zijn ruim, modern en zeer schoon. We hadden een prachtig uitzicht over de zee en het zwembad vanaf ons balkon.
Gastronomie was een droom. In het hoofdrestaurant waren alle drie de hoofdmaaltijden van zeer goede kwaliteit en vooral een zeer grote selectie. Er is ook een ijs- en gebaksservice en een snackbar is de hele middag geopend. Het hotel biedt ook verschillende à-la-carterestaurants.
We hebben ook het SPA-gebied getest en kunnen het alleen maar aanbevelen.

Ik ben erg enthousiast over de geweldige sfeer die ik kreeg van het beleefde en hoffelijke personeel, het hotel zelf en de geweldige spa, en ik kan deze reis onvoorwaardelijk aanbevelen.

Nachtleven in Antalya

Wil je echt een duik nemen in het nachtleven tijdens je vakantie aan de Turkse Rivièra? De meeste all-inclusive hotels hebben ook hun eigen aanbod met restaurants, bars en zelfs in-house clubs. Dus als je je been wilt slingeren, hoef je meestal niet ver te gaan.
Maar als u uw hotelgebied wilt verlaten, moet u rondkijken in de oude stad voor iets geschikts. Omdat hier, aan de haven en aan de oostkant van het Konyaalti-strand, het nachtleven van Antalya voornamelijk plaatsvindt. Restaurants, pubs, bars, shisha-bars trekken zowel de lokale bevolking als toeristen aan en zorgen voor onvergetelijke avonden en spannende nachten.