Blikvanger in het donkere seizoen

De dagen worden korter en het wordt sneller donker, hoog tijd om klanten en medewerkers te voorzien van promotieartikelen voor de herfst! In tegenstelling tot bijvoorbeeld reclamekalenders of bedrukte balpennen, kunnen veel reclamematerialen alleen in bepaalde periodes van het jaar effectief als reclamemedium worden gebruikt.

Seizoensgebonden actieartikelen bieden alleen meerwaarde voor de ontvanger in het betreffende seizoen en worden alleen dan gebruikt. Reclamebedrijven moeten daarom hun promotieartikelen selecteren en hierop aanpassen. In de herfst worden onze dagen gedomineerd door vroege schemering, regen, mist en vallende bladeren. Deze omstandigheden betekenen een verhoogd risico, vooral voor weggebruikers.

Of het nu gaat om voetgangers of fietsers, goed zicht speelt een belangrijke rol bij de verkeersveiligheid. In de donkere maanden van het jaar zijn vooral reflecterende reclamemedia of LED-promotieartikelen ideale en nuttige geschenken. Met dergelijke blikvangers vergroten bedrijven zowel de zichtbaarheid van de drager als hun eigen bedrijfsreclame. Bovendien zijn veel promotieartikelen voor de herfst functioneel en opvallend in felle neonkleuren, die door technologie en design een moderne tijdgeest en stedelijke levensstijl weerspiegelen.

Promotieartikelen voor de herfst

Naast reflecterend reclamemateriaal voor de buitenruimte zijn het natuurlijk vooral reclame-paraplu’s die in het najaar erg populair zijn bij zowel bedrijven als klanten. Bedrukte paraplu’s worden meestal gedurende lange tijd gebruikt en presenteren de reclame-opdruk duidelijk zichtbaar in het openbaar. Van goedkope zakparaplu’s tot merkparaplu’s van Fare, adverteerders kunnen op dit moment kiezen uit een breed assortiment. Regenponcho’s kunnen ook worden gebruikt als reclamemedia. Deze worden echter vaker ingezet als reclamemedia bij evenementen.

Om het donkere en natte seizoen voor klanten en medewerkers zoeter te maken, kunnen bedrijven ook rekenen op het gebruik van wellnessartikelen als relatiegeschenk. Badsets of soortgelijke sfeervolle items zorgen voor comfort en ontspanning, de ideale balans voor het dagelijkse herfstleven. Met een seizoensdesign of een onderwerpgerelateerde reclameslogan worden promotionele herfstartikelen perfecte merkambassadeurs. Zorg ervoor dat uw bedrijfsreclame ook in de herfst en winter een echte blikvanger is.